juli 22, 2024

Hvor låner man penge under 25 år?

Min veninde har lige sendt mig en besked, for at høre om jeg kender til nogle steder, hvor man nemt kan få et lån, når man er under 25 år. Det var lidt pudsigt, for jeg har nemlig lige for nyligt læst lige netop omkring det. Nogle gange må det bare være skæbnen. Nå, men jeg kunne lige lynhurtigt sende hende et link til en side, hvor der er en god håndfuld lån til folk under 25. Find dem her, hvis du vil prøve at se hvad det er for noget.

Min veninde blev lidt imponeret over min hurtige kunnen her på nettet, og har inviteret mig til en kop kaffe lidt senere i dag. Det bliver bare så hyggeligt. Så skal vi hjem til hende og kaffe, og så vil jeg se om jeg ikke kan finde et par dejlige stykker kage, som jeg kan tage med. Så skal vi bare hygge for fulde gardiner. Jeg ved ikke noget bedre end at hygge, når vejret er som det er lige nu.

Vi ses!