maj 30, 2024

Medaljer er den rigtige gave

Det er ikke altid nemt at skulle bestemme præcis hvad det er, man skal give som en gave. Det er ikke altid man kommer ud for en person som har formået at vise excellens, og det er netop derfor at man helst skal belønne det så hurtigt som muligt, netop så det sker så hurtigt som muligt igen. Men hvordan i alverden er det helt præcis man belønner sådan noget? Lad os sige du måske er træner for et hold, hvordan belønner du dit hold for deres imponerende præstationer? Eller måske er du ansvarlig for et hold af arbejdende som virkelig bare har gjort det godt for nyligt og fortjener en lille gave. Hvad er det helt præcis man kan gøre for dem? Det skal jeg sige til dig: Medaljer.

Medaljer er en af de bedste måder man kan fejre fremskridt og hårdt arbejde på. Det er noget man ikke ser alt for ofte og det er netop derfor, at det virkelig er en gave som imponerer en. Det er netop derfor at du skal give den, til dem, som virkelig fortjener det. Hver gang jeg nogensinde har fået en medalje i mit liv er det noget, jeg har husket tilbage til. Fordi det er sgu ikke ofte det sker og når det gør er det virkelig noget, man bider mærke i. Det er derfor mit råd til jer, kære læsere, at de bedste gaver er medaljer.

 

Medaljer med mange muligheder

Det bedste ved medaljer er nok, at det nu om dage er rigtig nemt at kunne købe en hel masse af dem til rigtig lave priser og samtidig få den specialfremstillet netop, så de passer til de behov du har. Man kan få medaljer med alle mulige ting, så du kan få medaljer der passer netop til de personer, som du har tænkt dig at give dem til. Så er der noget medaljer egentlig ikke kan? Jeg ville måske mene, at det ikke er en god ide at give sin kone en medalje for at være god til, at rydde op efter sig selv (det vil kun få dig til at fremstå lidt sexistisk), og det er måske heller ikke en god ide at give medaljer til alle og enhver på alle mulige tidspunkter, for så vil folk jo ikke synes de er lige så specielle som de var før. Men der er altså til tider bare nogle rigtig gode tidspunkter til at give medaljer, og jeg synes det er alle sammens ansvar, at overveje hvornår det egentlig er, det passer bedst med en medalje. For ellers kommer vi fuldstændig til at glemme medaljer, og det er jo bare ikke godt.

Der er en grund til, at medaljer og lignende er hvad man får for at vinde OL, og det er jo netop fordi, at der er et eller andet specielt ved dem. Og jeg kan garantere dig for, at dem som vinder de medaljer aldrig nogensinde kommer til at glemme de flotte medaljer.