juli 22, 2024

Renovering af badeværelset gjorde det til vores smukkeste rum

Hvad koster nyt badeværelse?

Vi har boet i vores gamle, men smukke murermestervilla i små 10 år efterhånden, og det var på tide at gå i gang med renovering af badeværelse. Men hvad koster nyt badeværelse egentlig?

Badeværelset ligger i stueetagen tæt ved trappen, der snor sig ned fra 1. etage forbi 1. etage og videre ned i kælderen og vaskerummet. Huset er bygget i de smukkeste røde sten og er på den måde meget traditionelt.

Hele huset emmer af kvalitet. Alle materialer er solide og meget smukke. Derfor ville vi heller ikke gå på kompromis med kvaliteten i det ”nye” badeværelse, der skulle passe ind i det ældre hus.

På jagt efter en murer til renovering af badeværelse

Prisen på renoveringen har hele tiden været i fokus for os, og det er også på grund af prisen, vi ventede med rummet til sidst. Men nu kunne vi ikke trække den længere. For spørgsmålet; hvad koster nyt badeværelse rungede stadig i vores hoveder.

Efter råd fra et par gode venner som foreslog, at vi tjekkede nem bads prisberegner, og det gav os en meget bedre ide om prisen.

Beregneren er enkel at bruge og indeholder fra start elementer som støbning, opbrydning af det gamle gulv, nedtagning af fliser, lukning af huller fra VVS, vådrumsmembran, opsætning af fliser og fugning osv.

Kort sagt, alt hvad der skal til i et moderne badeværelse. Det, vi skulle gøre, var såmænd blot at indtaste størrelsen på badeværelse, og så kunne vi trække et overslag ud. Det slående var faktisk, hvor tæt på den endelige pris resultatet blev.

Det nye badeværelse

Hele processen fra indhentning af prisoverslag på, hvad koster nyt badeværelse tog måske lidt over en måned.

Vi er nu stolte af den renovering af badeværelse vi langt om længe besluttede os for. Det er uden tvivl blevet husets flotteste rum, og gæsterne er meget imponerede. Hvis du er bosat i København kan du nemt og hurtigt få renoveret dit badeværelse hos nembad.dk.

Der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale andre at bruge prisberegneren fra NemBad, for hele ombygningen af badeværelset er blevet betydeligt billigere end vi havde regnet med.

Det bedste af det hele er, at badeværelset med de sorte og hvide klinker og det mørke træ i møbler ligger smukt op ad forhallen med trappen. Her er der store sorte og hvide fliser og ligner noget fra Bo Bedre. Vi er meget tilfredse.