juli 22, 2024

Dæk bordet med festlige papkrus

Skal der være fest, så lad der være fest. Du kan lige så godt gå all in, når det endelig skal være. Når bordet skal dækkes, så kan du fint gøre det med både tallerkner og krus af pap. Det er både festligt, bæredygtigt og virkelig praktisk.

Brug papkrus til temafesten

Det er meget populært at holde temafest. Det kan både være til børnefødselsdagen, til teenagefesten, personalefesten, vejfesten, tøseaftenen, jubilæet eller den runde fødselsdag. Ja, kort sagt: en hvilken som helst festlig lejlighed vil sagtens kunne fortjene at blive peppet op med engangskrus i pap.

Papkrus er nemlig ikke, hvad det har været. Der er i den grad sket en stor udvikling med papkrus – til den kulørte side. Fra at have været det lidt tamme indslag på festbordet, så er papkrus nu blevet opgraderet til at være en vigtig del af den festlige bordpynt.

Papservice er meget praktisk

Ved alle festlige sammenkomster bruges der mange glas. Og ved nogle bruges der også mange kopper. Det er slet ikke sikkert, at du har så mange glas og kopper i dine skabe, og bare tanken om at skulle vaske alle de mange glas og kopper op, kan gøre dig udmattet allerede inden, festen er gået i gang.

Kom helt ud over begge udfordringer ved at bruge papkrus over hele linjen. Hvis du så også giver den gas i forhold til tallerkner af pap, så er det jo lige så praktisk.

I forhold til oprydning og opvask så er papservice det nemmeste i verden. Det er bare at samle det sammen i en sæk og så smide det i den rette affaldssortering. Nemmere bliver det ikke.

Engangskrus i pap er godt for miljøet

Vi ved jo alle, at plastic er vores miljøfjende nummer et. Derfor bør vi naturligvis undlade at bruge for meget af det. Skal du til at bruge noget engangsservice, så er det af pap et rigtigt godt alternativ til plasten.

Det belaster vores miljø meget mindre at bruge genbrugspap frem for plastic.

Tænker du også i miljø og bæredygtighed, så har du endnu et godt argument for at bruge service af pap frem for af plastic.

Find de rette papkrus

Hvis du kører med et bestemt tema, så har du i hvert fald en retning, når du skal lede efter de helt rigtige papkrus. Hvis det ikke er et decideret tema, så kan du jo gå lidt bredere til værks. Skal festen holdes om sommeren, er det jo fint med blomster og natur. På samme måde findes der papkrus med mere neutrale motiver, som vil kunne bruges mere allround.

Det kan også være, at du benytter en anden strategi, der går ud på, at du finder de fedeste engangskrus af pap, og så laver du dit tema ud fra dem.

Se et rigtigt stort udvalg af papkrus

Har du brug for inspiration til borddækning til en festlig lejlighed, så er der et enormt stort udvalg at hente her. Her er både krus og tallerkner og sugerør af pap, som passer sammen. Så kan der virkelig dækkes op til fest og halløj.

Her er rigeligt med papkrus og så videre i alle mulige afskygninger. De kan være alt fra helt neutrale i looket til de vildeste motiver, som nok skal kunne være med til at sætte gang i løjerne.

Du kan eventuelt bede gæsterne om at skrive navn på krusene. Det er jo ret nemt, når de er lavet af pap. Det er endnu en måde at skåne miljøet på.

Under alle omstændigheder kan du sagtens dække op med engangskrus i pap, når du kalder til fest.