maj 30, 2024

Mange flygter fra den danske vinter og rejser til Vietnam

Vinteren har efterhånden langsomt gjort sit indtog i Danmark: Bladende er faldet af træerne, de første frostklare morgener har tvunget den trætte danske befolkning til at måtte skrabe frost fra bilruderne med opgivende miner, inden de tager på arbejde. De små støvletter og tynde tennissko sættes på hylden til fordel for tykke vinterstøvler og vinterfrakkerne er krøbet frem fra de mørke skabe, hvor de har gemt sig hele sommeren. Udover dette er det ifølge mange kun et spørgsmål om tid inden den første sne falder.
For at citerer GoT, “Winter is coming” – Vinteren er på vej, og for mange betyder dette, at det nu er tid til at flygte mod varmere himmelstrøg.

Men hvorfor er så mange folk pludselig blevet interesseret i Vietnam, og hvorfor er netop rejser til Vietnam blevet så populære i de seneste år? Hvad er det der gør at så mange danskere køber rejser til Vietnam online gennem sider såsom https://www.jysk-rejsebureau.dk/vietnam/, når den kolde danske vinter nærmer sig.

Danskere rejser til Vietnam for at få en oplevelse for livet

Mange rejser til Vietnam grundet Vietnams smukke naturlige skønhed og den spændende kultur. Vietnam besidder en unik og eksotisk skønhed, lige fra de grønne rismarker, til det levende byliv, de oldgamle templer og de mange historiske mindesmærker, der fortæller om turbulente tider og tragiske hændelser. Vietnam har en særlig charme der bør opleves af alle, især grundet sine mest berømte turistseværdigheder:

Nha Trang er Vietnams mest populære havneby – Byen ligger ved havet og prydes af kilometerlange hvide sandstrande med et smukt klart hav og er derfor Vietnams mest berømte turiststed for dykkere. Grundet det levende “dyreliv” der omfatter både et smukt havliv og et hav af “natteravne” er byen aldrig stille.
Nha Trang er derfor den perfekte by for besøgende der gerne vil nyde de smukke strande om dagen, og derefter slå sig løs i det vilde natteliv.

18Vietnam er dog mere end blot fest og solbadning, landet er fyldt med levn fra en turbulent og kulturfyldt fortid, både tragiske og overvældende. Er man historieinteresseret er de 250 kilometer lange Ci Chi tunneller der under krigen sikrede at de Vietnamesiske soldater kunne snige sig under “fjendens” militærbaser, et besøg værd.

Mange rejser til Vietnam grundet landets naturlige skønhed

Er man ikke den store strandfan, fik man nok af historie i folkeskolen og er nattelivet lidt for livligt, har Vietnam meget andet at byde sine besøgende. Mekong Delta er den region i Vietnam, hvor den smukke Mekong flod løber ud i havet, og her er Vietnams mange rismarker primært placeret. Regionen er fascinerende, grundet beboernes særlige tilhørsforhold til det vand-prægede miljø. De mange byer i regionen besøges primært gennem “vandveje” og det er her nemmer at komme frem med båd end med bil.

Er man en af de mange danskere der rejser til Vietnam, anbefales det at man ser hvorledes de lokale bønder passer disse store rismarker – Det er et syn man ikke bør gå glip af. Vil man samtidig nyde et af Vietnams smukkeste områder, anbefales det også at besøge Sa Pa, en by i det nordvestlige Vietnam nær den kinesiske grænse, hvor man kan se “ris terrasser”. Det er ikke muligt at beskrive med ord hvor magisk et syn en solnedgang over dette smukke område er.