april 16, 2024

Er du på udkig efter Hotelspecials Hamborg?

Så læs med her. Hamborg er en af Tysklands største og mest besøgte byer. Faktisk er den Europas 8. største by. Den er bl.a kendt for sin smukke arkitektur og en generelt velhavende befolkning. Samtidig ligger den i nem kørsels afstand fra Danmark og er på den måde den perfekte destination til en lille weekend get-away. Hvis du søger efter Hotelspecials i Hamborg er dette er godt sted at starte.

så får du alle de bedste tilbud på hoteller i Hamborg lige nu samlet på ét sted. Det gør det nemt og overskueligt at planlægge en lille udflugt til byen. Alt efter hvornår du booker hotelspecials i Hamborg, så husk at tjekke op på nationale helligdage etc. Ville være en skam hvis butikkerne var lukkede det meste af jeres tid i Hamborg.

Det skal du opleve i Hamborg

Når du først har fået booket hotelspecials i Hamborg via http://www.hotelspecials.dk/de/hamburg/hamborg.html så skal du have planlagt hvad du gerne vil opleve. Især hvis man kun er der for en weekend, så kan det være rigtig smart at planlægge besøget nøje. Hamborg er i særdeleshed kendt for god shopping med både budgetvenlige butikker og luksus shopping gader. Man kan også med fordel tage en sejltur rundt på byens floder eller besøge havneområdet generelt. Hamborg er også berømt eller måske nærmere berygtet for Reeperbahn gaden, som svarer til for eksempel Amsterdams Red light district. Endelig er der også den gamle Elbtunnel, som man kan gå igennem til fods samt et væld af forskellige museer. Klimaet er stort set det samme som i Danmark, måske endda lige et par grader lunere som oftest.

Det bør man spise i Hamborg

Måske inkluderer dit hotelspecials i Hamborg fuld pension og hermed mad på hotellet. Hvis ikke det er tilfældet, så er der en række tyske specialiteter man bør unde sig selv at smage, når man besøger Hamborg. Tyskere er måske ikke just kendt for at være sunde og spise lette og små portioner. Klassiske tyske retter tæller ”pommes mit currywurst”, ”Brezel”, ”wurst mit sauerkraut” og naturligvis ”Wienerschnitzel”, alle sammen bestemt en smagstest hver. Husk desuden at bestille bord på de mest populære restauranter, alt er typisk booket hurtigt i weekenderne. Udse dig på forhånd de steder du ønsker at spise middag og send så restauranten en mail eller giv dem et opkald, så du sikrer dig de har plads til dig og dit selskab på aftenen.