juni 15, 2024

Webhotel priser kan være billigere, men ikke bedre i udlandet

Der er for nyligt sket en tendens med, at folk er begyndt at vælge alternativer til de danske og europæiske løsninger på et webhotel. Når der købes hosting fra virksomheder, så er det nemlig ofte prisen man fokuserer på og det er ikke altid, at den er så lav i Danmark, som den måske er andre steder. Det er dog ikke altid så smart, hvis man kun køber efter prisen, da man måske får et dårligere produkt end man havde regnet med. Derudover kan der også være problemer forbundet med, at man køber noget fra udlandet, så det ikke altid er, som man forventer.

Derfor søger folk til udlandet

Der kan være mange grunde til, at folk vælger at købe deres webhoteller i udlandet, men den primære grund er egentlig ret simpel: webhotel priser er bare lavere i udlandet. I Danmark er vi et af de dyreste lande at leve og drive virksomhed i, hvilket godt kan ramme os lidt på konkurrenceevnen fra tid til anden, når vi har så højt et skattetryk. Det betyder, at folk i stedet vælger at købe webhoteller fra USA eller Rusland, fordi kravene til løn og skat er meget lavere, så de kan levere varen til en billigere pris.

Hastighed er konge

Det betyder dog langt fra, at man får det samme produkt, som man gør herhjemme. Når man betaler mindre, så får man faktisk også et dårligere produkt. Ikke fordi at udbyderen leverer et dårligere produkt, men fordi du vælger at have et webhotel langt væk fra dine kunder. Det betyder, at signalet og alt din data skal rejse utrolig langt, hvilket gør hastigheden meget dårlig. Det er ikke på nogen måde optimalt. Du kan læse mere om at få det meste ud af et webhotel ved at klikke her.