juli 22, 2024

Tid at spare med Eyelash extensions

Er du også en af dem der foretrækker at sove lidt længere om morgenen, og egentlig allerhelst vil snooze alarmen i stedet for at stå det før op for at lægge make-up? Så må Eyelash extensions være den helt rette løsning for dig!

Eyelash extensions er indenfor de seneste par år blevet meget populært blandt piger. Eyelash extensions er, hvor du får sat ekstra vipper på. Det kan enten være fordi, du ønsker mere volume eller længere vipper. Det kan også være fordi, du eventuelt har tabt nogle vipper og ønsker at få fylden tilbage. Der kan være mange årsager til at få eyelash extensions, men en af de helt smarte ting, som jeg hører mange kvinder fortælle om, hvorfor netop de får eyelash extensions er, fordi der virkelig er tid at spare. Når du får påført ekstra vipper, giver det et look af at du allerede har make-up på. Det vil sige, at når du vågner om morgenen, er du i virkeligheden klar til at gå ud af døren i forhold til make-up. Du skal nemlig som udgangspunkt, hvis du vil optimere holdbarheden, ikke påføre ekstra mascara på de påførte vipper. Derudover kender vi kvinder også godt med at ”glemme” for en stund, at vi har make-up på, og så gnider vi os i øjet, hvorefter vi har mascara under øjnene. Derudover kan vi også opleve, hvis ikke vi ellers bruger vandfast, at hvis vi eksempelvis cykler, når det regner, så sidder make-uppen ikke nødvendigvis de steder, hvor den skal sidde.

7281530984_32448e8516

Eyelash extensions – en ekstra post i skønhedsbudgettet

Ligesom mange andre selvforkælelsesting som massage, ansigtsbehandling, negle osv, så koster eyelash extensions selvfølgelig også lidt. Du kan søge information på nettet angående priser samt hvilke forskellige behandlinger og metoder der er. Eksempelvis kan du få single lash extensions.


Det koster naturligvis lidt, og det er ikke os alle, måske er du studerende, der har overskud i budgettet til den slags. Men så kan det måske være værd at regne på udgifter i forhold til mascara, make-upfjerner. Der er forskellige metoder til at påføre vipperne alt efter, hvilket look, du ønsker, så derfor er det smart at søge information på internettet, hvis ikke det er noget, du har prøvet før. Der er singlelash extensions samt andre metoder, der hver især giver forskellige udtryk. Det er meget individuelt, hvad man ønsker, så spørg dig endelig til råds.