maj 30, 2024

Revisor priser svinger meget i forhold til opgaven

Som det er med så mange andre ting, så er der meget forskel på priserne på revisorer, og det er især et spørgsmål om hvilken opgave de bliver stillet, når der skal findes frem til en eller anden pris. Sådan vil det jo også være med mange andre ting, som hvis en tømrer skal lave et tag. Når han skal det vil der også være betydelig forskel på om han skal lave det på et legehus, eller om det er til et almindeligt hus. Der er jo forskel i størrelsen, og så er der også forskel i prisen. På samme måde er det med revisorer, for her er der naturligvis også meget forskel på hvor mange timer der er behov for at der bliver lagt i en opgave.

17233058042_e2d62cb965_o

Det lille firma

Det lille firma vil typisk ikke have så mange forskellige ting at skulle holde styr på, og det betyder at sagerne med pengene egentlig er ovre ret hurtigt, hvilket resulterer i en lavere pris. Denne lavere pris betyder også at der er en pris på der er til at betale, og derfor giver det også mening at få andre til at klare økonomien, selvom man ikke driver et stort firma. Med det lille firma betyder det måske endnu mere for firmaet, for det betyder at der ikke er nogen der skal bruge deres tid på at lave økonomi, når der egentlig var nogle ting de hellere skulle lave. Hvis du kan få det hele til at gå rigtigt op, så kan du, på den tid det normalt ville tage dig at holde styr på økonomien, tjene det ind som du har brugt på at få en anden til at klare økonomien. Som bonus er det nok ikke helt unormalt, at man ikke lige er så glad for det der med regnskaber og sådan noget, og derfor kan det også være at man bliver lidt gladere for sit arbejde, når man ikke behøver ordne økonomien mere.

Det store firma

Hvis ens firma er vokset meget, kan det være en helt anden situation at stå i, for så kan det være meget dyrt at holde styr på finanserne, men det giver stadig mening, for så kan du måske simpelthen ikke finde ud af det hele selv. Selvom der er forskel på revisor priser giver det altså mening at bruge en uanset ens firmas størrelse.