juni 15, 2024

Man behøver ikke at skifte alle sine pærer til E27 LED Dæmpbar på en gang

Der er rigtig mange fordele ved LED pærer som E27 LED Dæmpbar. De har en længere levetid. De sparer strøm. De er miljøvenlige. De indeholder ikke kviksølv. De bliver ikke påvirket af varme og kulde. Man kan regulere lysstyrken på en lysdæmper. Det kan derfor være fristende at skifte alle sine pærer med det samme. På mange måder ville det også give bedst mening. På den måde sparer man mest muligt strøm. Der kommer til at gå mange år, før man skal skifte pærer igen. Man er god mod miljøet.

60_LED_3W_Spot_Light_eq_25W

Men når man får set prisen, kan man blive slået lidt ud. Nogle bliver helt opgivende. Så kan det hele også være lige meget. Her er det vigtigt at holde hovedet koldt. Man behøver ikke at skifte alle sine pærer på en gang. Når en går i stykker, kan man skifte til en E27 LED Dæmpbar eller en anden LED pære. På den måde får man stadig skiftet sine pærer. Det sker bare en af gangen. På den måde bliver det ikke så dyrt. På den måde bliver projektet langt mere overskueligt.

Mange kommer til at stresse sig selv med alt det, de skal nå. Når det kommer til miljøvenlige LED pærer, behøver man ikke at stresse. Det handler om at skifte efterhånden. At man husker at købe en LED pære som en E27 LED Dæmpbar pære, når ens gamle pære går i stykker.

LED pærer kommer med mange forskellige fatninger. E27 er en speciel form for fatning. Den kan nemt erstatte en glødepære eller en halogenpære med en stor sokkel. For lamper med denne fatning er den derfor lige til at skrue i.

Læs mere om E27 LED Dæmpbar og andre LED pærer.