juli 22, 2024

Er du nysgerrig på golfsporten – prøv Pay & Play

Har du aldrig nogensinde prøvet at spille golf før, men har fået øjnene op for det fantastiske spil? Så kan du med fordel vælge at undersøge dine muligheder for, at komme ud og prøve kræfter med det. En måde at komme til at prøve kræfter med sporten er at undersøge, om din lokale golfklub har mulighed for Pay & Play, som du kan udnytte og prøve både sporten og banen. Det kan også være klubben har mulighed for andre alternativer som prøvetræninger og så videre.

Hvad er Pay & Play?

Når du undersøger alternativerne for at prøve kræfter med golfsporten, kommer du helt sikkert til at møde Pay & Play begrebet. Pay & Play er nemlig en slags endags licens for at benytte golfklubbens bane i en dag. Det kan både være, fordi du er helt ny spiller og gerne vil prøve kræfter med sporten for første gang. Men det kan også være hvis du som medlem af en anden klub, ønsker at spille på en anden end den sædvanlige bane. Pay & Play giver også mulighed for udlejning af udstyr langt de fleste steder.

Så hvis du ønsker, at forsøge dig i golfsporten er det bare at undersøge om golfklubben i din by har mulighed for Pay & Play, eller om du skal søge udenbys. Hvis du bor i nærheden af Skanderborg, kan du med fordel vælge at den lokale golfklubs mulighed for Pay & Play og helt fantastiske bane. Skanderborgs golfklub er kendt for et smukt udseende og god udsigt – hvis du ønsker at se mere om Skanderborg golfklubs muligheder, kan du vælge at klikke her http://www.skanderborg-golfklub.dk/pay-play/. Hvis du ikke bor i nærheden af Skanderborg, er der ligeledes en helt fantastisk mulighed for Pay & Play i Horsens golfklub, ellers må du ud og undersøge mulighederne.

Spring ud i det

Mange afholder sig fra at springe ud i golfsporten, fordi det er en meget teknisk svær disciplin og folk derfor kommer til at se dumme ud de første par gange. Men frygt ej, hvis du brænder for at udvikle dig og lære det smukke spil, så kommer det helt sikkert efterhånden. I golf gør øvelser virkelig mester, og der er ingen undskyldninger for ikke at springe ud i det, uanset alder og køn.