maj 30, 2024

I dag er en god dag

Jeg gik min sædvanelige tur rundt om søerne, det er noget jeg holder meget af at gøre hverdag eller i hvert fald så ofte som muligt. Det giver mig en dejlig stilhed i hovedet, selvom man høre mange underlige ting. Når man går rundt, så høre man folk snakke om ting fra deres liv og hvad de skal lave senere på dagen, jeg hørte foreksempel to drenge snakke om noget med lån 18 år eller sådan noget. Det er sådan nogle ting man høre på sin vej rundt, og det synes jeg nu er meget sjovt.

En god aften

 

I aften skal vi have gæster og det er noget som jeg nyder meget. Jeg kan godt lide at tage mig af folk, og vise interesse for dem. Der er ikke noget bedre end når gæsterne går hjem, så siger de at det har været en rigtig god aften og de har nydt værtskabet rigtig meget. Det giver lidt et rus i kroppen, for det er noget jeg går meget op i.

Vi skal have rigtig lækker mad, som jeg næsten er sikker på at de kommer til at elske!

  • Forret: Sushi, og det er jeg lidt spændt på om de kan lide, men det er i hvert fald flot og sjovt at lave.
  • Hovedet: Bliver en dejlig steg med alt tilbehør.
  • Dessert: Hjemmelavet is

 

Jeg plejer altid at fortælle dem om hvad jeg har hørt når jeg har været på min tur rundt om søen, og det synes de er meget sjovt, så de fik også lige den med lån 18 år 🙂

Find gode råd til unge omkring lån

 

Der findes rigtig mange forskellige sider efterhånden, hvor man finde lån over nettet. Det er rigtig smart, og det kan især være en stor hjælp til de yngre folk, der måske ikke har mulighed for at få et lån i banken. Jeg har fundet en side, med gode råd til unge, klik på linket. Det er sådan en side hvor du kan læse alt det der er værd at vide omkring disse lån.

Når man nu skal vælge om man vil tage et online lån, så kan det være en god idé at sætte sig lidt ind i det først, så man er sikker på at man ikke kommer til at tage et lån, som man måske ikke skulle have gjort. Det kan du hurtigt finde på den side jeg har linket til.